Title of a News Article

"FETÖ borsası" Erdoğan'ın masasında: Üzerine gidilsin

Ve "FETÖ borsası" Erdoğan'ın masasında: Üzerine gidilsin "FETÖ borsası oluştu" iddiasını dillendiren Şamil Tayyar tepkilerin ardından "Bu akşam cumhurbaşkanımızla görüştük. Tüm iddiaların üzerine gidilmesi talimatını verdi" dedi.

"FETÖ borsası" Erdoğan'ın masasında: Üzerine gidilsin
banner206
AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, FETÖ davalarıyla ilgili dikkat çekici bir iddiada bulunmuştu. Şamil Tayyar'a göre FETÖ'den tutuklu iş adamları milyon dolarlar vererek “itirafçı” adı altında tahliye ediliyor.

Tayyar ayrıca Gaziantep’te FETÖ borsası olduğunu ileri sürerek “Milyon dolarlar dönüyor. Ben bunu söylüyorum. Evet. İtirafçı adı altında iş adamlarını serbest bırakıyorlar. Türkiye'nin birçok yerinde var bu” demişti.

TAYYAR’A “SULANDIRIYOR” TEPKİSİ

Tayyar’ın açıklamalarına yanıt AK Parti Grup Başkanvekili Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş’tan gelmişti. Elitaş katıldığı televizyon programında şu ifadeleri kullanmıştı:

“Şamil Tayyar orada bir ifade kullanıyor. ‘Ben milletvekiliyim aslında benim söylediklerim suç duyurusu niteliğindedir diyor.’ Eğer böyle bir borsa kurulmuşsa, insanlar milyon dolarla serbest bırakılıyorsa Şamil Bey’in yapması gereken savcılara gidip suç duyurusunda bulunmasıdır. Bugünlerde, sırf bu işleri sulandırabilmek adına, FETÖ ile mücadeleyi biraz gevşetebilmek adına böyle iddiaların ortaya atıldığını söyleyebiliriz. Bu, kamuoyu nezdinde olumsuz algı oluşturabilmek için yapılmış bir operasyondur.”

odatv

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2018, 10:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195