Title of a News Article

FETÖ'cü hırsız, Urfa'daki o açılışa katılmış...

-ÖZEL HABER-

FETÖ'cü hırsız, Urfa'daki o açılışa katılmış...
banner206

 ABD'de rektör olan FETÖ'nün soru hırsızı imamı Prof. Dr. Şerif Ali Tekalan’ın Şanlıurfa’da çekilmiş bir fotoğrafı ortaya çıktı.
2010 KPSS sorularının çalınmasına ilişkin soruşturmada şüpheli olan ve soruşturmanın ardından yurtdışına kaçan Fatih Üniversitesi Eski Rektörü Prof. Dr. Şerif Ali Tekalan’ın Amerika’da faaliyet gösteren North Amirecan Üniversitesi'nde rektör olduğu öğrenildi. FETÖ üyelerinin haberleşmek için kullandıkları kriptolu mesajlaşma sistemi 'ByLock'u kullandığı ve kırmızı listede bulunduğu tespit edilen Tekalan’ın, 2008 yılında Şanlıurfa’da Özel OSM Hastanesi’nin açılışına da katıldığı ortaya çıktı. Tekalan’ın o zaman açılışa katılan dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan ve dönemin Bakanı Mehdi Eker’in arasında yer alarak, kurdele kestiği görülüyor. Bunun yanı sıra FETÖ’ye maddi destek sağladığı gerekçesiyle kapatılarak TMSF’ye devredilen OSM Hastanesinin Yönetim Kurulu Başkanı firari İbrahim Halil Baysal ile FETÖ’den tutuklu olan Şanlıurfa eski Valisi Yusuf Yavaşçan’ın da açılışta olduğu görülüyor.

 

Başına 750 bin lira koyuldu!

Öte yandan İçişleri Bakanlığı'nın, "terörden arananlar listesi"nde firari 37 Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubu yer alıyor. Gri kategoride yer alan Prof. Dr. Tekalan'ın yakalanmasına yardımcı olanlara 750 bin lira ödül veriliyor.

 

 

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2017, 14:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195