Title of a News Article

FETÖ'nün skandal ses kaydı ortaya çıktı

.

FETÖ'nün skandal ses kaydı ortaya çıktı
banner206
 Fethullah Gülen, yayınlanan ses kaydında 1988 yılında Türkiye'nin parçalanacağını ve kendilerinin de bu projenin içerisinde yer alacağını söylüyor.

A Haber ekranlarında yayınlanan Toplumsal Hafıza programında "Gülen'in karakutusu olarak bilinen Nurettin Veren, Teröristbaşı Gülen hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

"TÜRKİYE'Yİ BÖLMEK İÇİN ÇALIŞIRIZ"

Toplumsal Hafıza programında FETÖ elebaşısı Gülen'e ait ses kayıtları yayınlandı. Bu ses kaydında ise Gülen'in Türkiye için kullandığı skandal ifadeler dikkat çekti.

Kukla bir örgüt olduklarını itiraf eden Gülen, 1988 yılında Türkiye'nin parçalanacağını ve kendilerinin de bu projenin içerisinde yer alacağını söylüyor.

Gülen, "Ortadoğu'ya yakın yerlerde 20 ülkenin bölünme planlarından bahsediyorlar. Onu gelir gelmez arkadaşlara arz ettim. Bazıları bizi de merak ediyor. O bana da geldi. Acaba nerede duruyor bunlar. Bu mevzuda eğer şöyle böyle bizim de çıkarlarımız söz konusu ise başkalarıyla bu meseleyi eşit mesafede paylaşarak iştirak ederiz." diyor.

 

"GÜLEN'İ YAŞAR TUNAGÜR KEŞFETTİ"

FETÖ elebaşı Gülen'in kara kutusu Nurettin Veren, Gülen'i keşfeden isim olan Yaşar Tunagür hakkında önemli bilgiler verdi. Veren, Tunagür'ün sık sık ABD'ye seyahat ettiğini fakat, bu seyahatların sebebini o zamanlar da bilmediğini ifade etti. (haberler.com)

 

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2016, 08:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195