Title of a News Article

Fetö’nün sinsi B planı..

Fetö’nün sinsi B planı..
banner206

Adil Öksüz ve Orgeneral Akın Öztürk'ün bazı subaylara "Darbe girişimine katılmayın. Darbe başarısız olursa bizim askeriye içindeki uyuyan hücrelerimiz olun." dediği iddia edildi.

İzmir'de 15 Temmuz darbe girişiminin ardından tutuklanan ve gizli tanık olmayı kabul eden üst düzey rütbeli subayın anlattıkları Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ), sinsi B planını da ortaya çıkardı.

 

FARKLI BİR TALİMAT VAR

Buna göre, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde Ankara Çukurambar'da işyeri olarak kullanılan villada, çağırdıkları üst düzey rütbeli subaylara darbe girişiminde ne yapacaklarını anlatan darbenin sivil 1 numarası Adil Öksüz ve askeri 1 numarası Akın Öztürk'ün 100'ün üzerinde üst rütbeli subaya ise, farklı bir talimat verdiği belirlendi.

 

"DARBE BAŞARISIZ OLURSA BİZİM ASKER İÇİNDEKİ UYUYAN HÜCRELERİMİZ OLUN"

Gizli tanık, Öksüz ve Öztürk'ün bu subaylara, "Darbe girişimine katılmayıp geri planda kalın. Darbenin gidişatını takip edin. Darbe başarısız olursa bizim askeriye içindeki uyuyan hücrelerimiz olun. Darbecilere müdahale eder gibi yapın ve girişimi lanetleyin. Asla renk vermeyin, bizden gelecek talimatları bekleyin. Darbe başarısız olursa tüm bağlantılarımız ve gücümüz tamamen ortadan kalkmasın" dediğini anlattı. (Kaynak: Sabah)

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2016, 15:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142