Title of a News Article

FETÖ/PDY şüphelileri kontrolden geçti

.

FETÖ/PDY şüphelileri kontrolden geçti
banner206

Antalya merkezli 7 ilde düzenlenen, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyon kapsamında, gözaltına alınan 22 kişi sağlık kontrolünden geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri dün sabah saatlerinde Antalya, İstanbul, İzmir, Sakarya, Şanlıurfa, Mersin ve Muş illerinde FETÖ/PDY'ye yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında aralarında işadamlarının da bulunduğu 22 kişi gözaltına alındı.

 

22 KİŞİ SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Öte yandan, FETÖ/PDY'nin Antalya imamı olduğu iddia edilen bir kişinin ise arandığı kaydedildi. Sabah erken saatlerde Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sema Yazar Semt Polikliniği'ne getirilen 22 kişi sağlık kontrolünden geçirildi. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler tekrar sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Şahısların, yardım ve bağış üzerinden FETÖ'ye kaynak aktarma, yardımseverlerin vakıf üzerinden ev, arsa gibi gayrimenkullerini dolandırmak suretiyle el koydukları iddia ediliyor.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2016, 09:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142