Title of a News Article

FETÖ’ye ait okullar Milli Eğitime devredildi

FETÖ’ye ait okullar Milli Eğitime devredildi
banner206

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde FETÖ’ye ait okullar 49 yıllığına Milli Eğitim Müdürlüğüne devredildi. Okulların İmam Hatip Ortaokulu olarak değerlendirileceği ifade edildi.

Fethullahçı Terör Örgütü-Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde terör örgütüne ait tüm okullar Milli Emlak Müdürlüğüne devredilmişti. Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret eden Vakıflar Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Palalı, FETÖ/PDY kapsamında Birecik ilçesinde bulunan okulların 49 yıllığına Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından bedelsiz bir şekilde Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğüne tahsis edildiğini açıkladı. Çocukların daha rahat ortamlarda öğrenim görmelerinin kendileri için en büyük mutluluk olduğunu belirten Palalı, yeni eğitim öğretim yılında öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi.

Konuyla ilgili protokol İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci ile Vakıflar Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Palalı arasında imzalandı. Bedelsiz olarak devredilen okulların İmam Hatip Ortaokulu olarak eğitim ve öğretime başlayacağını söyleyen İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, okulların hayırlı olmasını diledi.

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2016, 19:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142