Title of a News Article

Film gibi narkotik operasyonu...

Film gibi narkotik operasyonu...
banner206

 Adana Emniyet Müdürlüğü, kent merkezinde uyuşturucu satıcılarına yönelik 4 mahalledeki toplam 28 adrese şafak baskını yaptı. Helikopterin hava desteği verdiği ve 750 polisin katıldığı operasyonda 21 kişi gözaltına alınırken, çok miktarda uyuşturucu ele geçirildi. Ayrıca operasyon kapsamında Urfa’da da bir kişi gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü'nün merkez Yüreğir İlçesi'ndeki Anadolu, 19 Mayıs, Çamlıbel ve Şehit Erkut Akbay mahallelerinde 'torbacı' denilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon yaptı. Narkotik, Özel Harekat, Çevik Kuvvet, Asayiş ile Kaçakçılık Şubesi'nden çok sayıda ekibin katıldığı operasyonda Çevik Kuvvet timleri sokak girişleri ve köşe başlarını tuttu. Daha önceden belirlenen ve direniş gösterilebileceği değerlendirilen adreslere Özel Harekat timleri koç başlarıyla demir kapıları kırarak girdi. Polis helikopteri evlerin damından yapılabilecek olası saldırılara karşı arama yapan ekiplere havadan destek verdi. Uyuşturucu operasyonları için eğitilen köpeklerle de evlerin damları, mutfakları ve tuvaletleri didik didik arandı.

 Sabahın ilk ışıklarına kadar devam eden operasyonda 21 kişinin gözaltına alındığı, çok miktarda da uyuşturucunun ele geçirildiği açıklandı. Ayrıca, aynı operasyon kapsamında Şanlıurfa'da da bir kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2014, 08:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195