Title of a News Article

Filmlere konu olacak...

Filmlere konu olacak...
banner206

Şanlıurfa'da, geçtiğimiz günlerde gündeme gelen ve kim yada kimler tarafından bırakıldığı bilinmeyen monolit benzeri metal blok halen gizemini sürdürüyor.

Yapılan ve yapılmaya devam eden araştırmalar neticesinde henüz bir bulguya rastlanılmadı. 12 Bin yıllık geçmişe sahip olan Göbeklitepe, dünyada yeni bir tarihe kapı açmış ve tüm ilgiyi üzerine çekmişti. Göbeklitepe yakınlarına dikilen monolit benzeri metal blok, son bir haftadır gündemden düşmüyor. Kim yada kimler tarafından bırakıldığı bilinmeyen metal blok üzerindeki Göktürk yazısı olduğu ifade edilen yazıda ise 'Gökyüzüne bak Ayı gör' sözleri tüm dikkatlerine üzerine çekti. Bölgede dillerden düşmeyen metal blok, akıllara şu getiriyor: Ne, Neden, Nasıl, Nerede, Ne Zaman ve Kim-ler (5 N, 1 K)

Filmlere konu olacak...

Göbeklitepe, 12 bin yıllık geçmişi ile ün salmasıyla birlikte dünyada adından söz ettiren en eski yaşam alanı ve Netflix gibi özel sinema kanalında filmi çekilen tarihi bir mekan. Atiye ismiyle çekilen Göbeklitepe dizisi 2 sezon 16 bölümden çekildi. Beren Saat, Mehmet Günsür, Metin Akdülger gibi ünlü oyuncuların başrol aldığı sinema dizisi korku ve gizemli yönüyle dikkatleri çekmişti.

Metal blokta filmlere konu olabilir

Çevresinde geniş güvenlik önlemlerinin alındığı Metal blok, şimdiden ziyaretçi akınına uğramaya başladı. Kimler tarafından bırakıldığı bilinmeyen metal blok gizemini halen korurken, yeni açılan sinema kanalları tarafından da senaryo konusu olacağı konuşuluyor. Bölgede yaşayan köylülerin dahi metal bloğu bırakanları görmediği gizemli olay halen sıcaklığını koruyor.

URFASTAR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195