Title of a News Article

Flaş.. Elektrikler kesilecek

Flaş.. Elektrikler kesilecek
banner206

Dicle Elektrik Dağıtım enerji aldığı Türkiye Elektrik İletim tarafından yapılacak çalışmalardan dolayı elektrik kesintilerine karşı vatandaşları uyardı.

Yapılan açıklamada Dicle Elektrik Şanlıurfa İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında, TEİAŞ’ın İletim Şebekeleri İşletme ve Bakım Müdürlüğünün trafo merkezinde yapacağı çalışmalardan dolayı kesinti olacağı duyuruldu.

Yıllık Bakım olarak her yıl yapılan bakımın önümüzdeki Pazar günü saat 05.00 ile 12.00 saatleri arasında yapılacağı ve 7 saat süre ile bazı mahallelere elektrik verilmeyeceği öğrenildi.

Açıklamada, ''Şanlıurfa - 1 Trafo Merkezi enerji alan tüm aboneler olan, Akabe Mahallesi, Akşemsettin Mahallesi, Direkli Mahallesi, Buhara Mahallesi, Süleymaniye Mahallesi, Devteşti Mahallesi, Ahmet Yesevi Mahallesi, Haleplibahçe Mahallesi, Evren Sanayi Sitesi, Toki Beyaz Evler, Kondu Caddesi enerji kesintisi yapılacaktır" denildi.

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2016, 20:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
ahmet
ahmet - 7 yıl Önce

yazılan mahlelere dikkat ?k.köprü yok yenişehir yok neden oranın bakımı tam her yıl bizimki gider nedense bakım olmasına rağmen ?enteresannnnnnn

MEHMET
MEHMET - 7 yıl Önce

HAFTAYA PAZAR DERKEN TARİH ATMANIZ DAHA UYGUN OLACAK YARINDA PAZAR

Tuncay
Tuncay - 7 yıl Önce

Saat 17 oldu elektrik yok.

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142