Title of a News Article

Flaş! Eski Vekillere şok haber

Flaş! Eski Vekillere şok haber
banner206
Ak Partiden Milletvekili aday adayı olan eski vekillere kötü haber. 

24 Haziran erken genel seçimleri öncesi Ak Parti seçim işleri başkanlığı yeniden Milletvekili aday adayı olacak olan eski Milletvekillerini bir hayli yoracak bir karar aldığı iddia edildi. Dün başlayan Milletvekili aday adayı müracaatlarında ilk önce Ak Parti Genel merkezine gelen eski Milletvekillerini oldukça yoğun bir tempoya hazırlıklı olsunlar. Eski vekiller yeni teşkilatlardan destek turuna çıkacaklar.

Urfastar editörlerinin aldığı bilgiye göre, gelecek hafta içerisinde Milletvekili aday adaylarına yönelik bir temayül yollaması yapılacak. İl ve ilçe teşkilatları ile meclis üyelerinin oy kullanacağı temayül yoklamasına bu kez eski Milletvekili aday adayı isimlerde dahil edilmesine karar verildi. alınan bu karar em çok Şanlıurfa'dan yeniden aday adayı olmaya çalışan ve listede yer bulmalarına az şans verilen eski Milletvekillerini bir hayli yoracak. 

Öte yandan Ak Parti il Başkanı olarak seçilen Bahattin Yıldız ve SKM Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, temayül yoklaması için oy kullanacak olanlarla ilgili bu hafta sonuna kadar hazırlıklarını tamamlaması bekleniliyor. 

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2018, 05:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142