Title of a News Article

Fuar alanı için destek

Fuar alanı için  destek
banner206

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) heyeti, fuar alanı konusunda istişarede bulunmak üzere Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’e bir ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan E. Sabri Ertekin, Başkan Yardımcısı Halil Akkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Badıllı, Cumali Güneş ve Genel Sekreter Faruk Yaşar’dan oluşan ŞUTSO heyeti, Şanlıurfa Fuar Alanı ve Kreatif Bilgisayar Teknolojileri İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) konularında istişarede bulunmak için Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’i ziyaret ederek alternatif bölgeler ve alternatif projeler üzerine bir görüşme gerçekleştirdi.

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan ŞUTSO Başkanı E. Sabri Ertekin, Karacadağ Kalkınma Ajansı’ndan Şanlıurfa Fuar Alanı için kullanılmak üzere 550 Bin TL destek alındığını ifade ederek şunları kaydetti: “Eksikliğini hissettiğimiz ilimizin fuar alanı için Karacadağ Kalkınma Ajansı’na yaptığımız proje kabul edildi. Bu fuar alanının kurulmasında kullanılmak üzere 550 Bin TL destek aldık. Düşüncemiz, fuar alanıyla birlikte aynı mevkiye Kreatif Bilgisayar Teknolojileri İş Geliştirme Merkezi’ni de kurarak fuar alanını çok amaçlı bir hale getirmek. Bu konuda, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin desteklerini bekliyoruz. Amacımız ilimize bu projeyi kazandırmak” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ise “Fuar alanı için fizibilite çalışmalarımız devam ediyor, farklı bölge ve alternatif projelerimiz mevcut. Büyükşehir Belediyesi olarak fuar alanının kurulması, işletilmesi noktasında koordinasyon oluşturulması ve alternatif projeler geliştirilmesi adına destek oluruz” dedi.

URFASTAR'IN FUAR ALANI İLE İLGİLİ YAPTIĞI HABER...

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2015, 00:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
Çiftçi
Çiftçi - 9 yıl Önce

DEDAŞ blokeleri ne oldu Say'ın başkan bu çiftçi size oy verdi kaç defa dedaşa gittin

SIRADAKİ HABER

banner195