Title of a News Article

Fuar yarın açılıyor

 Fuar yarın açılıyor
banner206

Tarımsal alanda önemli bir potansiyele sahip Şanlıurfa’da düzenlenecek Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı yarın açılıyor. Fuarın açılışına Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker’in de katılması bekleniyor.

Geçtiğimiz günlerde Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarına ev sahipliği yapan Şanlıurfa, bu kez de Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarına ev sahipliği yapacak. Eski 11 Nisan Stadı alanında Start Fuarcılık Organizasyon Ltd. Şti. tarafından organize edilen Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı gıda, yiyecek, içecek, tarım ve hayvancılık sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedefliyor. 24 Nisan Perşembe günü açılışı yapılacak olan ve 4 gün boyunca açık kalacak fuara Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker’in de katılması bekleniyor.

 

Kaya: Bu organizasyonlar umut verici

Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya,  GAP’ın merkezi ve Türkiye tarımının başkenti olan Şanlıurfa’da bu tip organizasyonların olmasının umut verici olduğunu belirtti.  

Her şeyi devletten beklemek yerine özel sektör tarafından atılacak ciddi adımların, Şanlıurfa’nın ekonomisini canlandıracağını ve çıtayı yükselteceğini dile getiren Kaya, “Tarihi neredeyse insanlık tarihiyle birlikte anılan Şanlıurfa, dünya tarımının önemli orijinlerinden biridir” dedi. 

Start Fuarcılık Genel Müdürü Musa Öztürk ise, düzenleyecekleri bu fuara yoğun bir katılım olmasını beklediklerini söyledi.

 

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2014, 12:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195