Title of a News Article

Fuzili caddesi estetik görünüme kavuştu

Şanlıurfa kent merkezine estetik bir görünüm kazandırmak ve dar gelirli mülk sahiplerine katkı sunabilmek için cephe iyileştirme çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi sayesinde Fuzuli Caddesi yenilendi. Vatandaşlar, çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin kent merkezindeki belirlediği bölgelerde cephe iyileştirme çalışmaları sürüyor. Daha önceki süreçlerde Tekel Caddesi, Beykapı Mahallesi ve Kalkan bölgesindeki dış cephe sağlıklaştırma uygulamasına bu kez Eyyübiye ilçesindeki Harran Kapı ve Fuzuli Caddesi ile devam eden Büyükşehir Belediyesi, çalışmaları ile vatandaşın takdirini topladı.

Vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması için koordineli bir şekilde sürdürülen çalışmalar çerçevesinde ilk olarak evlerin dış sıva kısımları yapılıyor ardından boya işlemi uygulanıyor.

Belirlenen 120 adreste çalışmalarını yürüten Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür eden çevre sakinleri, "Önceden evlerimizin bulunduğu yerler harabe haldeydi. Aynı zamanda bölgenin maddi geliri iyi olmadığı için ev sahipleri sıva, boya işlemini yapamıyorlardı. Ama Büyükşehir Belediyesi sayesinde Fuzuli Caddesi'nin görünümü tamamen değişti. Desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür ederiz" diye konuştular.

Şanlıurfa'da özellikle tarihi ve turistik bölgelere giden güzergahları daha modern bir yapıya kavuşturmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi'nin dış cephe sağlıklaştırma çalışmaları, önümüzdeki dönemlerde ihtiyaç duyulan diğer bölgelerde de devam edecek. 

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2016, 15:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
yalakalar
yalakalar - 8 yıl Önce

Kamerayi çevir tam arkanda ki rezaleti de çek bakim amaa nerde o yürekli medya gazeteciler orasi yoksa kobanimi belediye yıkti bırakti

SIRADAKİ HABER

banner195