Title of a News Article

Galatasaray Lisesi klasiği

Galatasaray İlkokulu’nun birinci sınıfına alınacak 50 öğrenci için yapılan kura çekimine 5 bin kişi başvurdu.

 Galatasaray Lisesi’nde yapılan kura çekiminin sürpriz ismi ünlü voleybolcu Neslihan Demir oldu.

Galatasaray İlkokulu’nun birinci sınıfına 2014- 2015 öğretim yılı için alınacak 50 öğrenci, kurayla belirlendi. 4983 kişinin başvurduğu Galatasaray İlkokulu için kura çekimi bugün Galatasaray Lisesi’nde yapıldı. Veliler sabahın erken saatlerden itibaren çocuklarıyla birlikte okula geldi. Başvurunun fazla olması nedeniyle lisenin girişinde kuyruk oluştu. Kızı Zeynep için başvuruda bulunan ünlü voleybolcu Neslihan Demir de kura çekimi için erkenden okula geldi. Kızı Zeynep ve boşandığı eşi Orkun Darnel ile birlikte okula gelen Neslihan Demir heyecanlı olduğunu söyledi.

Galatasaray Lisesi’nin bahçesinde gerçekleştirilen kura çekimi, Soma’da ölen madenciler için yapılan saygı duruşuyla başladı. Ardından gerçekleştirilen kura çekiminde ismi çıkanlar büyük sevinç yaşadı. Kimi anneler ise gözyaşlarına boğuldu. Çekilişe tek başına gelen bir baba ise kurada çocuğunun ismi çıkınca eşini arayıp haber verdi.

Öte yandan, kurayla belirlenen aday öğrencilerin Galatasaray İlkokulu’na ön kayıtlarının 26,27,28 Mayıs 2014 tarihlerinde yapılacağı belirtildi. Ön kayıt süresi bitiminde, belirlenen 50 kişilik kontenjanın dolmaması halinde ise başvuru listesindeki adaylar arasında 29 Mayıs 2014 Perşembe günü saat 10.00’da yeniden aynı yöntemle kura çekilişi yapılacağı bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2014, 17:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195