Title of a News Article

GAP Ziraatlar Mühendislerinden kınama...

.

GAP Ziraatlar Mühendislerinden kınama...
banner206

 GAP Ziraat Mühendisleri Birliği, Gaziantep'te bir sokakta düzenlenen düğünde meydana gelen ve 54 kişinin yaşamını yitirdiği saldırıyı kınadı.

GAP Ziraat Mühendisleri Birliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, Gaziantep’te meydana gelen saldırıda çoğunlukta çocuk ve kadınların aralarında olduğu 54 kişinin hayatını kaybettiği anımsatılarak, şunlara yer verildi;

“Halkımıza yönelik planlı bir katliam olan bu saldırı, doğrudan kastla işlenmiş olup toplumsal bütünlüğümüz ve huzurumuz hedef alınmış, değerlerimiz ölçüsüzce çiğnenmiştir. Saldırıyı planlayan ve icra edenlerin amaç ve gerekçeleri ne olursa olsun katiller kınanmalı ve lanetlenmelidir. Oluşan kaos ortamından yeni bir çatışma ve husumet devşirme hevesinde olanların da aynı sinsi planın bir parçası oldukları bilinmelidir. Menfur saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyoruz. Halkımızın başı sağ olsun.”

Ayrıca açıklamada, geçtiğimiz akşam Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesinde PKK tarafından güvenlik güçlerine yönelik yapılan saldırıya da değinilerek, saldırıda hayatını kaybeden polis memuruna Allah’tan rahmet, yaralılara da başsağlığı dilendi.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2016, 18:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195