Title of a News Article

GAPZMD'nden kınama

GAPZMD'nden kınama
banner206

GAP Ziraat Mühendisleri Derneği’nden yapılan yazılı açıklamada, 15 Temmuz gecesi Fetö terör örgütü tarafından yapılan Darbe girişimi kalkışması şiddetle kınandı.

Dernek Başkanı Ziraat Mühendisi Reşat Uzun, Genel sekreter Abdulkerim Dörtkardeş, yönetim kurulu üyeleri, Selçuk Acemoğlu, Murat Toprak, Dilan Aygün, Eda Çakmaklı ve Halil Süt ortak bir açıklama yaparak bu olayın Türk Milletine karşı yapıldığı dile getirdiler.

Yapılan yazılı açıklama da şu ifadelere yer verildi;

“Fetö Terör Örgütü tarafından 15 Temmuz gecesi düzenlenmek istenen derbe girişimini şiddetle kınıyoruz. O gece Türk Milletine yönelik yapılan saldırılar, kaybedilen canlar, zayiata uğrayan milletin meclisi Türkiye Büyük Millet Meclisi ve birçok yer. Yapılan bu çirkin saldırılar 78 milyon insana yapılmıştır fakat, gerekilen ders en güzeliyle verilmiştir. Türk İnsanının birbirine kenetlendiği o gecede ne bir tanka nede bir askere geçit verilmiştir. Kanunsuz hareket etmenin cezasını en şiddetli bir şekilde alacaklarına inandığımız hainleri şiddetle kınıyor, hayatını kaybeden polis ve sivillerimize Allahtan rahmet diliyoruz. Yaralanan vatandaşlara da geçmiş olsun dileklerimizi iletirken, bir daha böylesi vahim durumların yaşanmamasını temenni ediyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2016, 19:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195