Title of a News Article

Gazi ve şehit aileleri yemekte bir araya geldi

.

Gazi ve şehit aileleri yemekte bir araya geldi
banner206

15 Temmuz demokrasi şehitleri ve gazileri anma etkinlikleri kapsamında şehit aileleri ve gaziler, Ceylanpınar Kaymakamlığı tarafından tertip edilen yemekte bir araya geldi.

 

Şehit ve gazi ailelerinin davet edildiği yemek programına Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, İlçe Kaymakamı Ahmet Karatepe, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Güntekin, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Ahmet Uzun ve çok sayıda şehit ve gazi aileleri katıldı.

İkramların ardından gazi ve şehit ailelerine bir konuşma yapan Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Güntekin,''Çanakkale ve bütün dünyadaki şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Yahudilerin gerçekleştirdiği bu hain darbedeki askerler asla bizim askerlerimiz değiller. Siyonist güçlerin hizmetinde olan askerler bizim askerimiz olamaz. Vatandaşlarımızdan toplanan vergilerle elde edilen silahla insanlarımızı üzerine yağmur gibi kurşun yağdırdılar. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi bunlar bizim askerimiz değil bizim askerimiz olamazlar. 15 Temmuz hain darbe gecesi bir çok şehit verdik. Allah hepsine rahmet etsin.''dedi.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, ''Biz şehit ve gazilerimize minnettarız. şehit ve gazilerimiz olmasaydı belki bu cografyada esir hayatı yaşıyor olacaktık. Bu toprakların her metre karesi şehit kanlarıyla sulanmış topraklardır. Geçmiş tarihlerde roma ve rum imparatorluğuydu Hz. Peygamber efendimiz ve islam orduları bu toprakları fetih ederken kanlarını döke döke canlarını hiçe sayaraktan bu toprakları islamla taçlandırdılar ve atalarımıza emanet ettiler. Allah'a şükür ki bugüne kadar atalarımız bu emanetlere sahip çıktılar. Osmanlı döneminde, Çanakkale savaşında ve son olarak o hain 15 Temmuz darbe girişimi geceside tekrar sahip çıkılmış oldu.''dedi.

İlçe Kaymakamı Ahmet Karatepe, ''Geçen sene bugün hainler düşünüyorduki yarın farklı bir gün doğacak farklı bir gün olacak türk devleti yıkılacak, bölünecek sevr anlaşması uygulanacak, ezanlar susacak,ülke parçalanacak ve onlarda buraların sahibi olacaklar. Öyle zanediyorlardı geçmişte onların ataları zannetiği gibi Çanakkalede zannetikleri gibi güneydoğuda zannetikleri gibi hep onlar zannediyor ama tarih tekerrürden ibaret oluyor. Bizim tekerrürümüz şanla şerefle doludur. Bizi asla işgal edemelediler edemeceyecekler başaramayacaklar, bizi bölemeyecekler. Bir ingiliz lordu diyor ki Kuran-ı Kerimi gösteriyor diyor ki bi kitabı Türklerin elinden almazsak diyor Anadoluyu işgal edemeyiz diyor. Bizde bu iman oldukça bizde bu inanış bu aşk oldukça bizi asla bölemezler işte bunların en büyük kanıtı nedir aslında bizlerin değil sizlerin konuşması gerekiyor. Bunun en büyük kanıtı sizlerin evlatları sizin gittiğiniz harp işte kiminiz gazi kiminiz şehit ailesi, Ümit Yolcunun ailesi bur da en son şahadete eren 15 Temmuz gecesi asker görünümlü teröristi gidip silkeleyen kahraman''dedi.


Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2017, 16:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195