Title of a News Article

Gece gündüz halkın içinde…

.

Gece gündüz halkın içinde…
banner206

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin; Suruç ilçesinde incelemelerde bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Sık sık ilçe, bölge ve mahalle gezileri gerçekleştiren Vali Abdullah Erin; beraberinde Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, Kaymakam Ferhat Sinanoğlu ve Jandarma Komutanı Albay Nuri Öztürk’le birlikte Suruçlularla buluştu.

Akşam saatlerinde gittiği Suruç ilçesinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar ilçenin farklı yerlerinde vatandaşlara konuk olan Vali Erin; kendisine iletilen sorunların çözümü için gerekli çalışmaların yapılacağını kaydetti.


Suruç halkı ise sık sık yanlarında olan Vali Erin’e teşekkür ederek: “Sağ olsun Valimiz her fırsatta bizleri ziyaret edip sorunlarımızla yakından ilgileniyor. Gece olmuş gündüz olmuş farketmeden gelip bizleri dinliyor. Ayaklarına sağlık, Valimizi Suruç’ta ağırlamaktan çok memnun oluyoruz” ifadelerini kullandılar.

Suruç girişindeki uygulama noktasını ziyaretinin ardından gecenin ilerleyen saatlerinde ilçedeki temaslarını bitirerek Şanlıurfa’ya dönen Vali Abdullah Erin; Haşimiye esnafını da ziyaret ederek açık olan işyeri sahipleri ve müşterileriyle de bir süre görüştükten sonra işlerinde bereket diledi.




Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2017, 17:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195