Title of a News Article

Gece-Konduyla mücadeleye devam

EYYÜBİYE BELEDİYESİ KAÇAK YAPIYLA MÜCADELESİNİ SÜRDÜRÜYOR

Gece-Konduyla mücadeleye devam
banner206

Eyyübiye Belediyesine bağlı Gecekondu ve Sosyal Konutlar Müdürlüğü yıkım ekipleri, Direkli Mahallesi ve Yenice Mahallesinde kaçak oldukları tespit edilen 2 yerin yıkımını gerçekleştirdi.

Kaçak yapıya sıfır tolerans söylemini hayata geçirmeye devam eden Eyyübiye Belediyesi Gecekondu ve Sosyal Konutlar Müdürlüğü Yıkım Ekipleri kaçak oldukları tespit edilen 2 yerde yıkım işlemini gerçekleştirdi.  Belediye ekipleri hazine arazisi, yeşil alan ve belediyeye ait alanlarda yapılan kaçak yapılarla mücadeleye devam ediyor.

Direkli Mahallesi 1683. Sokakta kat izni olmamasına rağmen 5. Kat çalışması yapıp kat fazlası ihlali yapan bir ev ile Yenice Mahallesi 513. Sokakta hazine arazisi olan yol üzerine ev yapıldığı tespit edilen 2 ayrı yerde yıkım yapıldı. Sabah erken saatlerden itibaren çalışmalarına başlayan Gecekondu ve Sosyal Konutlar Müdürlüğü yıkım ekiplerince tespit edilen 2 ayrı yere kaçak yapıyla mücadele ekipleri ve zabıtalar katıldı. Herhangi bir gerginliğin yaşanmadığı yıkımlar esnasında çevre sakinleri, kaçak yapıyla mücadele konusundaki hassasiyeti nedeniyle belediye yetkililerine teşekkür ettiler.

 

 Kaçak yapıyla mücadele konusunda kararlılıklarını sürdürdüklerini ifade eden yetkililer, vatandaşlara da uyarılarda bulundular. Eyyübiye Belediyesi yetkilileri konuyla ilgili yaptıkları açıklamada şunları söylediler: “ kaçak yapıyla mücadele konusundaki hassasiyetimiz tüm hızıyla devam ediyor. Bu konuda vatandaşlarımıza da büyük görev düşüyor. Duyarlı vatandaşlarımız da belediyemizle işbirliği içinde olduğu müddetçe bu konunun çözüme kavuşması noktasında olumlu adımlar atılır. Gerek hazine arazisi olsun, gerekse de yeşil alan ve kamuya ait olan alanlarda kesinlikle izin verilmeyecektir. Vatandaşların mağduriyet yaşamalarını istemediğimiz için vatandaşlarımızı bu konuda sık sık uyarıyoruz. Amacımız yıkmak değildir. Ama ihlal söz konusu olduğunda bizler de üstümüze vazife olan görevleri yapmakla mükellefimiz. Eğer vatandaşlarımız bu konuya hassasiyet gösterirlerse her iki taraf açısından da olumlu sonuçlar elde edilir. “


Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2015, 15:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142