Title of a News Article

Geleceğin savcıları koltuğu devir aldı

.

Geleceğin savcıları koltuğu devir aldı
banner206

Yunus Emre İMKB İlkokulu öğrencileri Esma Ertaş, İda Şevin Yurdabayrak, Efe Güçtekin ve Melike Rana Canbeyli, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş’tan temsili olarak görevi devraldı.

Başsavcı Uğurhan Kuş, minik Başsavcılara Şanlıurfa Adliyesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Öğrencilere, kendilerini iyi yetiştirmeleri tavsiyesinde bulunan Başsavcı Uğurhan Kuş: “Sizler geleceğin yöneticileri olacaksınız. Biz, güçlü bir devlet olma yolunda ilerliyoruz. 20-30 yıl sonra bizim yerimizdeki görevlerde sizler olacaksınız. Geleceğimiz sizlere bağlı. Kendinizi iyi hazırlayın. Bu ülkenin kıymetini iyi bileceksiniz. Yabancı dil öğrenin. İngilizcenin yanı sıra başka dilleri de öğrenmelisiniz. Uluslararası alanda hangi diller konuşuluyorsa öğrenin” dedi.

Öğrencilerin hakim ve savcı olmak istediklerini belirtmeleri üzerine Başsavcı Uğurhan Kuş: “Bunun için okullarınızı birincilikle bitirmeye gayret edin. Başarılı olmalısınız. Üniversitede Hukuk Fakültesini bitirip hakim ve savcı olabilirsiniz. Bu ülkenin huzuru, adaleti, güvenliği için hizmet etmek istiyorsanız çok çalışmalısınız. Bu görev, çok önemli” diye konuştu.

Öğrencilere çeşitli hediyeler veren Başsavcı Uğurhan Kuş, onlarla sohbet ederek taleplerini dinledi. Ziyarette okul müdürü İbrahim Halil Gümüş, Müdür Yardımcısı Gülseren Hayoğlu ve öğretmen Emin Bayhan da hazır bulundu.    

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2017, 17:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142