Title of a News Article

Genç İşadamlarından Müftü Açık’a ziyaret

Genç İşadamlarından Müftü Açık’a ziyaret
banner206
 Genç Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (Genç MÜSİAD) Şanlıurfa Şube Başkanı Metin Kürkçüoğlu, Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Acık’ı makamında ziyaret ett 
İl Müftüsü İhsan Açık, Müsiad Yönetim Kurulu Başkanı Kürkçüoğlu ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti. Müsiad’ın çalışmaları hakkında bilgi alan Müftü Açık, müftülüğün çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Genç MÜSİAD Şube Başkanı Kürkçüoğlu, müftülüğünün etkinliklerini yakından takip ettiklerini belirterek, “Özellikle de Şanlıurfa'da İl Müftülüğün bir sivil toplum örgütü kadar aktif olarak çalıştığınızı görüyoruz. Toplumu bilinçlendirmek çok önemlidir. Bu hususta da üzerinize düşen görevi yaptığınızı biliyoruz. Bizde MÜSİAD Şanlıurfa Şubesi olarak müftülüğün ortaya koyacağı projelerde, gücümüz ölçüsünde destek vermek istiyoruz’ dedi. 
Başkan Kürkçüoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin önerileri doğrultusunda camilerde yapılacak çalışmalar hakkında da bilgi alışverişi gerçekleştirildi.
Müftü Açık’a yapılan ziyarette Şube Başkanı Kürkçüoğlu’nun yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Mehmet Bilal Yetkin, İbrahim Halil Yılmaz, Halil Delen, Ahmet Servi, Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Tarih ve Sanatları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Kasım Şulul ve Eyyübiye İlçesine bağlı Kadıoğlu Camisi İmam Hatibi Mustafa Sefalı da katıldı.

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2014, 15:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195