Title of a News Article

Gençleri mutlu edecek proje başladı

.

Gençleri mutlu edecek proje başladı
banner206

Türkiye'nin en genç nüfusuna sahip Şanlıurfa'da gençlere yönelik eğitim, sosyal ve spor alanında çalışmaları süratle sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Çocuk ve Gençlik Oyun Dünyası park yapım çalışmalarına başladı.

Sosyal Belediyecilik çalışmaları çerçevesinde gençlere yönelik faaliyetlerine Çocuk ve Gençlik Oyun Dünyası parkının yapım çalışmaları Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin girişimleriyle Orman Bölge Müdürlüğü bitişiğinde çalışmalarına başlandı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi ekipleri mevsim şartların el verdiği ölçüde 30 dönümlük Çocuk ve Gençlik Oyun Dünyasını belirtilen sürede tamamlayacak.

30 Bin metrekareden oluşan Çocuk ve Gençlik Oyun Dünyası projesinde 18 adet farklı oyun grubu, macera parkuru, masa tenis alanları, langırt oyun masaları, 10 kaydırak, yüksek halatla tırmanma parkuru, biyolojik gölet, su oyun alanı, kum havuzu, oturma birimleri, piknik alanları, kamelyalar, trambolin, tırmanma duvarı, boyama duvarı, kuru havuzlarıyla Şanlıurfalı çocuk ve gençlerin hizmetine sunulacak.

Şanlıurfalı gençlere eğitim ve spor desteğinin yanı sıra enerjilerini doğru yerde harcamaları için gayret gösterdiklerini belirten Başkan Nihat Çiftçi, Çocukların ve gençlerin eğlenebilecekleri, hem sosyal donatılar hem de sportif faaliyetlerin yapılacağı bir alanı gençlere sunacaklarını ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2017, 09:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet GÜÇ
Ahmet GÜÇ - 7 yıl Önce

Tesekkurler b sehirbaskanmiz yapar her seyin Eniyi sinideyapar guveniyorum

SIRADAKİ HABER

banner195