Title of a News Article

Gençlik Merkezi'nde Soma için hatim duası

 Gençlik Merkezi'nde Soma için hatim duası
banner206

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Şanlıurfa Gençlik Merkezi üyeleri tarafından Soma'da yaşanan maden ocağı faciasından sonra şehit olan İşçiler için hatimler indirildi.

Şanlıurfa Gençlik Merkezi'nde düzenlenen programın açılışı Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Halil Alp burada yaptığı konuşmada, Cenab-ı Allah'tan bu acıları bir daha yaşatmaması için niyazda bulunduklarını belirterek, "Soma'da birçok ailenin yüreğine ateş düşmüştür. Bizim de amacımız yürek acılarını hem hafifletmek hem de yalnız olmadıklarını onlara hissettirmektir. Gençlerimizin yapmış olduğu bu hatimleri şehitlerimizin ruhuna bağışladık" dedi.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ise, "Soma'da yaşanan acılar hepimizi derinden üzmüştür. Gençlik merkezi çalışanları, üyeleri ve gönüllüleri sadece Soma faciasında değil Türkiye'nin ve dünyanın yaşadığı birçok afette halkımızın ve de insanlığın yanında olmuştur. Van depreminde depremzedelerin yanında, Suriye de yaşanan iç savaşta mültecilerin yanında olmakla beraber Filipinler'de yaşanan sel felaketiyle de Filipinli yardıma muhtaç insanlara elini uzatmıştır. Bu tür sosyal sorumluluk projeleriyle her zaman halkımız ve de yanında olmaya devam edeceğiz"diye konuştu.

Daha sonra Soma'daki felaketi en güzel şekilde anlatan bir video gösterimi yapıldı. Program, hatim duasının yapılmasıyla son buldu.

Pograma Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünde Şube Müdürü Murat Önen, Nurullah Süzen, Yurtkur Müdürü Mahmut Bağmancı, Karaköprü İlçe Müftüsü Ahmet Altıok, eğitmenler ve üyeler katıldı.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2014, 18:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195