Title of a News Article

Gençlik Merkezinden Kobani’ye destek

 Gençlik Merkezinden Kobani’ye destek
banner206

Şanlıurfa Gençlik Merkezi, bir süre önce ülkelerindeki savaştan kaçarak Türkiye’ye sığınan Kobanili mülteciler için yardım kampanyası düzenledi.

Şanlıurfa gençlik Merkezi tarafından ülke genelinde düzenlenen kampanya ile çocuk maması, çocuk bezi, temizlik malzemesi ve giyim eşyası olmak üzere temel insani yardım malzemeleri toplandı. Şanlıurfa Gençlik Merkezi üye ve çalışanları yaşanan dramı yerinde görerek, yardım kampanyası sı öncesinde Kobanililerin en fazla yerleştiği Şanlıurfa’nın Suruç ilçesini gezerek, durumlarını yerinde inceledi. Gezide özellikle çocuk ve kadınların hali ve acil insani yardım malzemelerine duydukları ihtiyacın görülmesi üzerine başlatılan kampanyada, toplanan yardım malzemeleri Şanlıurfa Gençlik Merkezi’nin önünde yapılan törenle AFAD’a teslim edildi.

Vali Yardımcısı Uğur Sezer, Şanlıurfa Gençlik Merkezi’nin daha önce de Filipinler’e, Soma’ya ve daha birçok afetzedeye yardım topladığını hatırlatarak, Şanlıurfa Gençlik Merkezini tebrik etti. Kobani’de yaşanan insanlık dramına da değinen Sezer, devletin ve milletin el ele vererek ülkeye sığınan bu insanları unutmadığı belirtti. Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ise Şanlıurfa Gençlik Merkezi üye ve çalışanlarını tebrik ederek, milletin misafirperverliğini ve yardımseverliğini bir kez daha gösterdiğini belirtti.

Törene, Vali Yardımcısı Uğur Sezer, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, Şube Müdürlerimiz, Şanlıurfa Gençlik Merkezi Müdürü İ. Halil Alp ve gençlik merkezinin üye ve çalışanları katıldı.

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2014, 15:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195