Title of a News Article

Genel Başkan'dan Urfa teşkilatına ziyaret

Genel Başkan'dan Urfa teşkilatına ziyaret
banner206

Memleketçi ve Sanayici İş Adamları Derneği Genç Misiad Genel Başkanı Bilgehan Okumuş, Şanlıurfa Genç Misiad Derneği üyeleri ile bir araya geldi.

Şanlıurfa Genç Misiad’ın yapmış olduğu çalışmaları yerinde görme adına Ankara’dan Şanlıurfa’ya gelen Genç Misiad Genel Başkanı Bilgehan Okumuş, yönetim kurulu üyeleri ile mini bir toplantı gerçekleştirdi. Memleketçi ve Sanayici İş Adamları Derneği Şanlıurfa Şube Başkanlığında gerçekleşen toplantıya Genç Misiad Genel Başkanı Bilgehan Okumuş’un yanı sıra Şanlıurfa Genç Misiad Başkanı Müslüm Özyavuz ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Gerçekleşen toplantıda, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yapılan ziyaretler ve dernekte yapılan çalışmalar konuşuldu. Bu anlamda kısa zaman içerisinde iyi bir yol kat edildiğini vurgulayan Genç Misiad Genel Başkanı Bilgehan Okumuş, Şanlıurfa Genç Misiad’ın yapmış oldukları çalışmaları takdir ederek başarılarının devamını diledi.

Genç Misiad Şanlıurfa Şube Başkanı Müslüm Özyavuz ve yönetim kurulu üyeleri ise, Genel Başkanlarının kendilerine yapmış olduğu bu ziyaretten dolayı teşekkürlerini ileterek tekrar aralarında görme temennisinde bulundular. 

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2015, 21:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195