Title of a News Article

Gök: Adalet yerini buldu

.

Gök: Adalet yerini buldu

Son yayınlanan kanun hükmünde kararname ile yeniden görevine dönen Dr. Süleyman Gök, “Adalet yerini buldu, yeniden ülkeme ve memleketime hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

 

UĞUR BUDAK

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan Dr. Süleyman Gök, bir süre önce yayınlanan Kanun Hükmünde Kararname ile görevinden ihraç edilmişti. Şanlıurfa’da sevilen bir isim olan Dr. Gök, geçtiğimiz günlerde yayınlanan kararname ile yeniden görevine iade edildi. Gök’ün görevine dönmesi Şanlıurfa başta olmak üzere kendi bölgesi olan Birecik, Halfeti ve Bozova ilçelerindeki akrabaları ve dostları tarafından sevinçle karşılandı.

Bugün itibariyle hastanedeki görevine başlayan Dr. Gök, “Birilerinin iftirası sonucu haksız yere ihraç edilmiştim. İtibar cellatları, haysiyet cellatlarından dolayı bu durum yaşandı. Fakat ben buna rağmen devletime güveniyordum, inanıyordm ve adaletin bir gün yerini bulacağını arzuluyordum. Nitekim de öyle oldu ve son kararname ile görevime döndüm. Adalet yerini buldu, yeniden ülkeme ve memleketime hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

Gök, itibar ve haysiyet cellâtlarını hukuka ve Allah’a havale ettiğini de kaydederek, "Devletimizin ve hükümetimizin bana bu iftirayı atan itibar ve haysiyet cellatlarını hukuk içinde cezalandıracağından inancım tamdır" diye ifade etti. 

 

 

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2017, 15:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER