Title of a News Article

Gök: Ne söz verdiysek yaptık

Ceylanpınar İlçesinde yaşanan tapu ve göçerlerin sorunu çözüldü. Bu sorunun çözülmesinde büyük emeği bulunan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Abdulkerim Gök, “Ceylanpınar’a ne söz verdiysek hamdolsun hepsini gerçekleştirdik” diyerek, Ceylanpınar Devlet Hastanesi projesinin de önümüzdeki günlerde ihaleye çıkacağının müjdesini verdi. 

UĞUR BUDAK
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Abdulkerim Gök, yaptığı açıklamada, Ceylanpınar’ın kurulduğu günden bugüne kadar temel iki sorunun bulunduğunu belirterek, “Bunlardan birisi TİGEM sınırları içerisinde bulunan 24 yerleşim biriminden oluşmuş yaklaşık 4-5 bin nüfusun yaşadığı göçerler sorunuydu. Bu soruna kesin ve kalıcı çözümü dün akşam çıkarmış olduğumuz kanunla neşter vurarak çözdük” dedi.

İkinci sorunun da ilçenin neredeyse tamamının tapusunun olmaması sorunu olduğunu dile getiren Doç. Dr. Gök, “Aynı kanunda yaptığımız düzenlemeler ile hak sahipleri harca esas değer üzerinden hesaplanarak, ilgili harçlarını yatırıp bundan sonra tapularını alacaklardır. 687 Sıra Sayılı Kanun Teklifi ile bu sorunu da çözmüş olduk” diye ifade etti. 

“Ne söz verdiysek gerçekleştirdik”
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Abdulkerim Gök, ayrıca “kamu yatırımları alanında ne söz verdiysek bunları bir bir gerçekleştirdik” diyerek, açıklamasında şunları kaydetti;

“150 yataklı Ceylanpınar Devlet Hastanesinin 20 dönümlük yer sorununu çözdük. TOKİ’den olumlu görüş aldık. İnşallah önümüzdeki gülerde ihale tarihini de açıklayacağız. Artık Ceylanpınar’da birilerinin suiistimal alanı olarak kullandığı tüm argümanları ortadan kaldırdık. Biz Ceylanpınar’ın öz evladı olarak Ceylanpınar’ı ve Ceylanpınarlıyı seviyoruz. Ceylanpınar’a 4 yılda ne yaptıysak helal hoş olsun. AK Parti iktidarlarının farkı Ceylanpınar’da net olarak görülmeye başlanınca Ceylanpınarlı da bizi bağrına bastı, karşılıksız bırakmadı ve 30 Mart yerel seçimlerinde Ceylanpınar Belediyesini AK Parti safına kattı. Şimdiden Ceylanpınar’a hayırlı uğurlu olsun. Şanlıurfa’da tüm ilçelerde ne söz verdiysek hamdolsun bunların hepsini gerçekleştirme fırsatı bulduk. Urfa’da söz verip Ankara’ya gidip unutanlardan olmadık. Gerek Ceylanpınar’da gerekse Suruç’ta ve gerekse de Şanlıurfa ve diğer tüm ilçeler olmak üzere yapılan hizmetlerden dolayı ilim adına, ilçem adına başta Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere Sayın Başbakanımıza, Bakanımız Faruk Çelik Bey’e, kabinenin çok değerli bakanlarına Şanlıurfa milletvekili arkadaşlarıma özetle emeği geçen tüm arkadaşlarıma, kurumlara, bürokratlara yürekten teşekkür ediyorum. Hizmetin neresinde olursa olsun biz Şanlıurfa’ya hizmet etmenin bir ibadet olduğu bilinciyle inşallah bu yolda yürümeye devam edeceğiz.” 

Milletvekili Abdulkerim Gök'ün kanun hakkında TBMM'de yaptığı konuşma...

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2015, 12:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195