Title of a News Article

Gök'Siyasi tecrübemi Urfa'ya harcamak istiyorum'

Gök'Siyasi tecrübemi Urfa'ya harcamak istiyorum'
banner206

 Ak Partiden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan Şanlıurfa eski Milletvekili Prof.dr Abdülkerim Gök'Bilgi, birikim, tecrübemle, doğup, büyüdüğüm Şanlıurfa’ma hizmet etmek istiyorum'dedi. 

Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi memleketi Şanlıurfa'da Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan Gök, seçim çalışmaları kapsamında bir dizi gezi ve temaslarda bulundu. amacının Şanlıurfa'ya hizmet etmek olduğunu vurgulayan Gök, Urfa'daki temaslarının ardından kısa bir açıklama yaptı ' Gök açıklamasında şunları ifade etti' Öğretim üyesiyim (Prof.Dr) üniversite tecrübem var,  bir çok STK’dan görev aldım.  Basım tecrübem var, bürokrat olarak çalıştım. Şanlıurfa Belediyesinde danışmanlık yaptım. Siyasi tecrübem var. Milletvekilliği yaptım. Hasılı işin hem mutfağında hem de karar alma süresinde bulundum. Sayamadığım daha bir çok tecrübemle  Peygamberler şehri yüreği güzel insanlarına gönül siyaseti ekseni hizmet etmek istiyorum.

Siyasete sadece milletvekili olmak ve ondan sonra köşeme çekilmek için girmedim, yaşım genç büyükşehir belediye başkanlık görevi bana verilirse bahsettiğim ve yılların  bende oluşturduğu tecrübemle genelde ülkeme, özelde Şanlıurfa’ya hizmet etmek tek amacımdır.

Millet sevdamız, Şanlıurfa aşkımız diyerek yola konulduk.Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri mahçup etmesin.

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2018, 15:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195