Title of a News Article

Gök, STK'lara birlik çağrısında bulundu

Gök, STK'lara birlik çağrısında bulundu
banner206

Şanlıurfa'da bugün Piazza AVM Cafe Mania'da sivil toplum örgütü kuruluşları temsilcileri ve başkanlarıyla kahvaltıda bir araya gelen AK Parti Milletvekili Abdülkerim Gök, barış, birlik ve kardeşlik çağrısında bulundu. 

Son dönemde Türkiye'nin önemli bir süreçten geçtiğini dile getiren Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök, çok sayıda misafir ettiği STK temsilcileriyle görüş alış verişinde bulunarak, devletin ve hükümetin bundan sonra nasıl bir yol haritası çizdikleri konusunda bilgiler verdi. 

Cafe Mania'da gerçekleşen toplantıya eski Başkan Yardımcısı İbrahim Güllüoğlu ev sahipliği yaptı. Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök'ün yani sıra, Şanlıurfa büyükşehir Belediye Başkan vekili Av. Nihat Kılıç, Eyyubiye Belediye Başkan vekili Bahattin Demir, Akçakale Belediye Başkanı Abdulhekim Ayhan
Misiad Şanlıurfa Şube Başkanı Gökhan Gökmen, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, Ticaret Sanayi Odası Meclis Başkanı İbrahim İletmiş ve çok sayıda sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı. 

Katılımcılara hitaben bir konuşma yapan Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök, "bu ülke için hep birlikte el ele vermemiz gerekiyor, dış ülkelerde yaşanan olaylara bizi de çekmek isteyen güçler var, onlara karşı birlik olup göğüs germeliyiz." Dedi. 

Toplantı daha sonra basına kapalı gerçekleşti. 









Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2014, 12:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195