Title of a News Article

Gökmen'den anlamlı mesaj...

.

Gökmen'den anlamlı mesaj...
banner206
 MİSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı ve MSK Urfa Kulüp Başkanı A. Gökhan Gökmen, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında, terör nedeniyle şehit edilen asker, polis ve sivil vatandaşlara vurgu yaparak, “Kurban vermek istemiyoruz kurban kesmek istiyoruz” dedi.

MİSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı ve MSK Urfa Kulüp Başkanı A. Gökhan Gökmen, yayınladığı mesajında şunları kaydetti;

“Ülkemizin içinden geçmekte olduğu bu zor günlerde Kurban Bayramı'na erişmenin buruk mutluluğunu yaşıyoruz. Teröre şehit verdiğimiz darbe girişimi sonrası asker, polis ve sivil vatandaşlarımızın kaybı ve bunun büyük acısı bayram mutluluğumuzu doyasıya yaşamamıza engel oluyor.

Bu vesileyle iç ve dış tehditlere karşı göğsünü siper eden ve vatan toprağına düşen şehitlerimizin ailelerine sabırlar diliyor, onların, şehitlerimizin bizlere kutsal emaneti olduklarının bilinmesini istiyorum. Şahadet mertebesine ulaşan mekânları cennet şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Keza gazilerimize de acil şifalar diliyor, onların da bizler için paha biçilmez değerde olduklarını ifade ediyorum.

Yaz kış demeden vatanımızın her karış toprağı için canlarını feda etmeye hazır korkusuz askerlerimizin, polisimizin ve diğer kamu görevlilerimizin bayramını tebrik ediyor, onlara en derin şükranlarımızı sunuyorum.

Yüce Türk Milleti'nin ve İslam Alemi'nin Kurban Bayramlarını tebrik ediyor, ülkemize bolluk, milletimize refah, sağlık ve mutluluklar diliyorum.”

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2016, 18:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195