Title of a News Article

Gökmen'den çağrı...

.

Gökmen'den çağrı...
banner206
 AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı MİSİAD Şanlıurfa İl Başkanı  Ahmet Gökhan Gökmen,  Dağlıca, Iğdır ve Tunceli’de yaşanan hain terör saldırılarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Türkiye’de Birliğe beraberliğe daha fazla ihtiyaç duyulduğu günler yaşandığını ifade eden Gökmen “ Hakkari’ye bağlı Dağlıca bölgesinde askeri konvoyun geçişi sırasında uzaktan kumandayla patlatılan bombayla şehit olan askerlerimize ve Iğdır’da polis aracının geçişi sırasında patlatılan bombayla şehit olan polislerimize rahmet diliyorum.’dedi. 
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı MİSİAD Şanlıurfa İl Başkanı  Ahmet Gökhan Gökmen,  yazılı açıklamasında şunları kaydetti. 

“Son zamanlarda bölgemizde çok vahim olaylar oldu. Sınırımızda yaşanan iç svaş göz önünde, buradan gelen insanların dramı daha birkaç gün önce sahillere vurdu. Bugün Ülkemiz ve milletimiz önemli sınavlardan geçmektedir. Öyle bir sınav ki birlikte, beraber, omuz omuza vererek düşmanlarımızı güldürmememiz gereken günlerdeyiz” Milletimizin yüreğini yangın yerine çeviren elim bir saldırının akabinde yaşanan bu durum karşısında bir olmak, iri olmak ve diri olmak dururken, birbirimize düşürülmek istenmekte olduğumuzun açık bir göstergesidir. Biz büyük bir devletiz. Bunu herkes özellikle de gücümüzü sınamaya çalışanlar çok iyi bilmektedir. Hükümetimizin ve milletimizin azim ve kararlılığıyla içinde bulunduğumuz sıkıntılı durumu aşacağımıza inancım tamdır. Dağlıca’da terör saldırısında şehit olan Mehmetçiklerimize, Iğdır’da ve Tunceli’de şehit olan polislerimize tekrardan yüce mevladan rahmet, acılı ailelerine baş sağlığı dilerken, yaralı askerlerimize ise acil şifalar dilerim. Başımız sağolsun.”

 

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2015, 21:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195