Title of a News Article

Gök’ten esnafa güzel haber

 Gök’ten esnafa güzel haber
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkerim Gök, Suriye sınırında bulunan ve komşu ülkede yaşanan iç savaş nedeniyle mağdur duruma düşen Ceylanpınar ve Akçakale esnafına kredi konusunda müjdeli haber verdi.

İBRAHİM HALİL ŞEKER
Hükümet, Suriye’de yaşanan iç çatışmalardan dolayı geçtiğimiz aylarda büyük zarar gören, havan topunun ve kurşunların düşmesi nedeniyle can kaybı ve yaralıların da meydana geldiği Ceylanpınar ve Akçakale için düğmeye bastı. Milletvekili Abdulkerim Gök’ün girişimleri sonucunda Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Ceylanpınar ve Akçakale’de bulunan orta ölçekli esnafa 12 ay geç ödemeli faizsiz kredi desteği sağlayacak.

Müjdeli haberi, Urfastar aracılığıyla AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkerim Gök verdi. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ile görüşmede bulunan Gök, bu konuda olumlu sonuç aldıklarını belirterek, uzun zamandır Suriye’de yaşanan iç çatışmadan dolayı zarar gören Ceylanpınar ve Akçakale esnafına kredi desteğinde bulunacağını belirtti.

Gök, faizsiz uygulanacak olan bu krediden Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) veri tabanına kayıtlı bulunan Ceylanpınar ve Akçakale esnafının faydalanabileceğini söyledi. Esnafa sıfır faizle verilecek kredilerin 12 ay sonra geri ödemelere başlanacağını vurgulayan Milletvekili Gök, bu kredilerin 36 aya bölünebileceğini kaydetti.

Gök, kredin sağlanması noktasında emeği geçen başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2014, 18:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
yorgun kalp
yorgun kalp - 10 yıl Önce

Sayın vekil milleti bankalara mahkum edeceğine milleti iş verin mesele urfanın demar kaynağı gümrük kapısını millete aćın

SIRADAKİ HABER

banner195