Title of a News Article

Gözler Rektör Taşaltın'a çevrildi

.

Gözler Rektör Taşaltın'a çevrildi
banner206
 Gümüşhane Üniversitesi rektörünün yedi fakültenin dekan vekilliğini yürütmesi tartışılırken, Harran Üniversitesi Rektörü Ramazan Taşaltın’ın da 5 fakülteye dekan vekili olarak baktığı ortaya çıktı.

15 Temmuz’da gerçekleştirilen darbe girişimi ile ilgili 1577 fakülte dekanının istifasından sonra YÖK, çoğunlukla vekaleten görevlendirme yaptı, bazılarında asaleten atamalar da oldu. Bazı rektörler dekan vekilliğini üstlenirken ortaya ilginç tablolar çıktı. Gümüşhane Üniversitesi’nde rektörün 7 fakültenin de dekan vekilliğini üstlenmesi konuşulurken Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ ile ilgili de çarpıcı bir detay ortaya çıktı. Kendisi de vekil Rektör olan Prof. Dr. Bağ, 16 fakültenin dekan vekilliğini yürüttüğü ve aynı zamanda 3 yüksekokul ile 2 enstitünün de müdür vekili olarak görev yaptığı görülüyor.

 

Taşaltın, 5 fakülteye dekan vekilliği yapıyor

Tüm bunlar son günlerde konuşulurken gözler Şanlıurfa’daki Harran Üniversitesine çevrildi. Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Ramazan Taşaltın’ın da 5 fakülteye dekan vekili olarak baktığı ortaya çıktı. Taşaltın, Eğitim Fakültesi Dekan V., Diş Hekimliği Fakültesi Dekan V., Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan V., Tıp Fakültesi Dekan V.  Ve Siverek Uygulamalı Bil. Fak. Dekan Vekili olarak görev yaptığı öğrenildi. (URFASTAR)


Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2016, 09:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195