Title of a News Article

Gözlerinize inanamayacaksınız!

Gözlerinize inanamayacaksınız!
banner206

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, ev, işyeri, oto ve kurumdan hırsızlık yaptıkları iddiasıyla aranan genç karı-koca, polis ekiplerinin başarılı çalışması sonucu suçüstü yakalandı. Çok sayıda suç kaydının olduğu ortaya çıkan genç çift, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Viranşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince, ilçe merkezinde ikamet, işyeri, oto ve kurumdan hırsızlık konularına ilişkin eşkal doğrultusunda yapılan çalışmalarda, karı-koca şüpheliler M.B.(28) ve C.B. (29) suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanan şüphelilerden M.B. (28) Şanlıurfa E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü'ne, C.B. (29) ise Viranşehir A 3 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü'ne teslim edildi.

İlçe Emniyet Müdürlü Asayiş Bürosu birimlerinin genel bilgi toplama sorgusunda şüpheli M.B'nin1 adet mala zarar verme, 1 adet konut dokunulmazlığını ihlal, 3 adet iftira, 11 adet hırsızlık olmak üzere toplam 16 adet, şüpheli C.B. (29)'nin ise 1 adet hırsızlıktan suç kaydının olduğu tespit edildi.

Viranşehir Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Suç ve suçlularla mücadelemiz büyük bir azim ve kararlılıkla devam edecektir. Her şey vatandaşlarımız ve Viranşehirli hemşerilerimizin güvenliği içindir" denildi.

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2014, 14:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195