Title of a News Article

Gözyaşlarına boğan klip...

.

 ÇALIŞMA ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Faruk Çelik, terör olaylarında kardeşlik vurgusunu anlatan bir klip hazırlattı. ‘Mesele memleket meselesi, oyunuza dikkat edin, oyuna gelmeyin’ sloganıyla hazırlanan klipte uzun namlulu suikast silahıyla mevziye yatan bir PKK’lı nöbet kulübesindeki öldüreceği askerin Kürtçe türkü okumasıyla vazgeçişi anlatılıyor.

Seçim bölgesi Şanlıurfa’da bulunan AK Parti birinci sıra adayı Faruk Çelik, kardeşlik vurgusunu anlatan bir klip hazırlatarak, seçmenlerinin dikkatini çekmeye çalışıyor. Bölgede yaşanan terör olaylarına karşı herkesin uyanık olması için hazırlanan klipte, senaryo gereği suikast silahıyla mevziye yatan keskin nişancı PKK’lı, karakolda nöbet tutan askeri hedefine alıyor. Bu sırada telsizle teröriste komutanından ‘vur’ talimatı geliyor. Ancak bu sırada PKK'lının şehit etmek istediği asker nöbet kulübesinde Kürtçe türkü okumaya başlıyor. Bunun üzerine terörist, telsizle komutanına ‘Asker Kürt’ diyor. Komutanın 'O senin düşmanın vur' demesi üzerine PKK’lı 'sen kime hizmet ediyorsun, kimin adamısın' diye tepki gösteriyor ve ardından gözyaşı döküyor.

Emir ile vicdanı arasında kalan terörist, kararı vicdanından yana verip üzerindeki PKK kıyafetini çıkarıyor ve silahını bırakarak, öldürmek istediği askere Kürtçe ‘hayırlı nöbetler asker’ diye selam veriyor. Askerin de ‘Eyvallah kardeşim’ karşılığını verdiği PKK'lı bölgeden uzaklaşıyor.

Klip; AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Faruk Çelik'in; 'Mesele memleket meselesi, oyunuza dikkat edin, oyuna gelmeyin' sloganıyla klip son buluyor. Çelik tarafından hazırlatılan klip, sosyal medya ve yerel televizyonlarda yayınlanıyor.

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2015, 15:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195