Title of a News Article

Gözyaşlarıyla uğurlandı

Gözyaşlarıyla uğurlandı
banner206

İzmir’de hayatını kaybeden Urfalı Gazeteci Bülent Okutan, bugün vasiyeti üzerine İzmir’e bağlı Seferihisar İlçesinde toprağa verildi. Okutan'ı son yolcuğuna uğurlayan yakınları ile dostlarının gözyaşı döktüğü görüldü. 

Okutan’ın cenazesi, öğle namazına müteakiben Hıdırlık Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Seferihisar Merkez Mezarlığı’na defnedildi. Okutan’ı son yolculuğuna Şanlıurfa’dan katılan yakınları ve sevenleri uğurladı. Okutan’ın cenaze törenine Amcası Mustafa Okutan ve Gazeteci Ömer Okutan, Gazeteci Yaşar Okutan, Gürkan Okutan, Hakan Okutan, Gazeteci Recai Ayhan ile Mustafa Yaygaz, Mehmet Aslan, Fehmi Çakır, Eren Akalın, Özgür Avşaroğlu, Sabri Haberveren, Müfit Cesur, Müzaffer DikayaK ve çok sayıda yakını katıldı.
Bu arada Okutan Ailesinin, taziyeleri Seferihisar İlçesinde bulunan evinde kabul ettiği öğrenildi. 

Dün hayata gözlerini yummuştu
Şanlıurfa’da Hizmet Gazetesi’nde gazetecilik mesleğine başlayan ve Doğan Haber Ajansı ile Hürriyet Gazetesinin temsilciliği görevlerinde de bulunan Gazeteci Büent Okutan, yaklaşık 6 yıl önce kanser hastalığına yakalanmıştı. Yaklaşık 3 yıldır mesleği bırakarak İzmir’e yerleşen ve burada kanser tedavisi gören 3 çocuk babası Okutan, dün bu hastalığına yenilerek hayatını kaybetmişti. 

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2014, 19:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195