Title of a News Article

Grup Kerkük duygulandırdı

Ramazan ayı dolayısıyla Şanlıurfa kent merkezi ve tüm ilçelerinde bir çok etkinliğe imza atan Büyükşehir Belediyesi, Rabia meydanında Grup Kerkük'ün katılımıyla ilahi dinletisi programı düzenledi.

Kent merkezi ve ilçelerde ilahi dinletileri ve iftar buluşmaları düzenleyerek Ramazan ruhunu tüm Şanlıurfa'da yaşatan Büyükşehir belediyesi,  dün akşam da Rabia Meydanı'nda binlerce vatandaşı tek çatı altında buluşturarak, Grup Kerkük un dinletileriyle duygu dolu anlar yaşattı.

Programa katılarak vatandaşlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Abdülkadir Açar, gelen tüm konukların Ramazan ayını kutlayarak Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin selamlarını iletti.

Gelen konuklara Kerkük şiirini okuyan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdülkadir Açar, " Kardeş musikiyi paylaştığımız Kerkük'ün tarihimizde çok önemli bir yeri var. Ortak musikiyi paylaştığımız güzel grubumuzun ilahi dinletisine hoş geldiniz. Tüm hemşehrilerimizin mübarek Ramazan ayını kutluyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin. İslam aleminin yıldızı olan insanlığa insanlık dersi veren bu güzel ülkemize Allah zeval vermesin inşallah. Hz. İbrahim'in sofrasında Hz. Eyyüp'ün sabrıyla yoğrulan Şanlıurfa'mızın daha güzel yıllara varması dileğiyle hepinizi saygıyla selamlıyorum" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2016, 14:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195