Title of a News Article

Gül Beyazgül'ü ziyaret etti

Gül Beyazgül'ü ziyaret etti
banner206
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek Başkan Beyazgül ile bir araya geldi.

Şanlıurfa’ya gelen Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Başkan Beyazgül’e ve seçilmiş olan Belediye Başkanlarına görevlerinde başarılar diledi. Büyükşehir Belediye Başkanlığında gerçekleştirilen ziyarette Şanlıurfa’nın jeopolitik konumu ile ilgili sohbet edilirken, Şanlıurfa’da yaşayan Suriyeli misafirlerin Barış Harekâtı ile birlikte temizlenen güvenli bölgeye gitmesi hususundaki konuları görüşüldü.

Şanlıurfa’nın her zaman istikrardan yana durduğunu belirten Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, “Tüm Şanlıurfalılara vermiş oldukları desteklerden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Bakan Gül, “Her zaman olduğu gibi Şanlıurfa gerekli destekleri hep vermiştir. Bizler de hükümet olarak her zaman Şanlıurfa’mızın yanında olmaya devam edeceğiz. Sizlere ve seçilen tüm arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar diliyoruz. İnşallah Şanlıurfa’mız daha güzel hizmetlere kavuşacaktır” diye konuştu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de “Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda halkımız nasıl bir destek vermesi gerekiyorsa yine ilk günkü gibi desteğini verecektir. 428 Bin mülteciyi Şanlıurfa’mız uzun bir süre misafir etti ve bundan hiçbir zaman şikâyetçi olmadı. Bu gün misafirlerimiz kendi evlerine gitmenin mutluluğunu yaşıyorlar. Valimiz Abdullah Erin’in de ifade ettiği gibi eğer Ceylanpınar ve Akçakale’deki insanlarımızı bıraksalar onlar dahi sınır ötesi operasyona katılacaklardı. Valimizin koordinasyonunda İl Koordinasyon merkezimizde çok güzel çalışmalar yaptık” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2019, 18:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195