Title of a News Article

Güllübağ çok amaçlı salon hizmete sunuldu

Karaköprü Belediyesi tarafından Güllübağ Mahallesi’nde 300 m2 alan üzerine yaptırılan ve içerisinde taziye ve muhtar evi ile kütüphane’nin bulunduğu çok amaçlı salon hizmete sunuldu. Mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı mahalle sakinleri Başkan Baydilli’ye teşekkür etti.

Her kırsal mahalleye çok amaçlı salon taahhüdünde bulunan Karaköprü Belediyesi hizmet ağına bir yenisini daha ekledi. Kısa bir süre önce temeli atılan Güllübağ çok amaçlı salon bugün düzenlenen törenle vatandaşın hizmetine sunuldu. Açılış törenine; Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin yanı sıra, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Hanif Düzme, AK Parti İl Yönetimi, AK Parti Karaköprü İlçe Yönetimi, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış töreninde konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli “Güllübağ mahallemizdeki çok amaçlı salonumuzun açılışının onurunu ve gururunu yaşıyoruz. İl Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül, Karaköprü İlçe Başkanımız, Hilvan İlçe Başkanımız, İl Yönetimimiz, Belediye Meclis Üyelerimiz, Muhtarımız ve vatandaşlarımızla birlikte açılışımızı gerçekleştiriyoruz” dedi. Kırsal Mahallelere verdikleri sözleri tutuklarını ifade eden Başkan Baydilli şunları söyledi: “Karaköprü’müz köydü, Belde oldu. Belde’den İlçe oldu. Büyükşehir yasası ile birlikte, bize kırsal mahalleler bağlandı. Bizde Karaköprü Belediyesi olarak Kırsal Mahallelerimize verdiğimiz sözleri yerine getirmeye devam ediyoruz. Sözümüzde durarak kısa bir süre önce temelini attığımız Güllübağ çok amaçlı salonumuzu bugün hizmete sunuyoruz. İnşallah diğer kırsal mahallelerimizin de çok amaçlı salonlarını yapar hizmete sunarız. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Güllübağ çok amaçlı salonumuz hayırlı uğurlu olsun”

AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise, “Karaköprü Belediyemizin Güllübağ mahallesine açmış olduğu bu tesisten dolayı Başkanımızı kutluyor, kendisine teşekkür ediyorum. Bizim Belediye Başkanlarımız her gün ya bir temel kazıyorlar, ya da bir açılış yapıyorlar. AK Parti hizmet üretiyor. Açılışını yaptığımız bu tesisin Güllübağ Mahallesi sakinlerine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2016, 13:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142