Title of a News Article

Gülpınar, Adıyaman’da konuştu

 Gülpınar, Adıyaman’da konuştu
banner206

30 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel yönetimler seçimleri münasebetiyle AK Parti’nin Seçim İrtibat Bürosu’nda her akşam yoğun katılımlar yaşanıyor.

Çok sayıda vatandaşın katılmasıyla dolup taşan AK Parti Seçim Bürosu’na, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar da katıldı. AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Hüsrev Kutlu’ya destek vermek için eski Adliye Sarayı’nın karşısındaki AK Parti Seçim Bürosu’na gelen Gülpınar’a katılımcılar tarafından yoğun ilgi gösterildi.

AK Parti Seçim Bürosu’nun önünü bayram havasına çeviren binlerce vatandaşa bir konuşma yapan AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Kutlu, şunları söyledi:

“Bu kalabalıklar 30 Mart’taki sonucun adeta bir habercisi. İnşallah Başbakanımızın hedef gösterdiği rekor çok yakın. Biz 30 Mart zaferine hazırız. Kılıçdaroğlu’nu sandığa gömmeye hazırız. Bu adam Genel Müdürlüğü de idare edemedi. Ana muhalefeti de idare edemedi. Bu adamdan lider olmaz. Biz ana muhalefetin de vasıflı olmasını istiyoruz. Onun için şimdiden Kılıçdarolğlu’na güle güle diyoruz. Burada çok değer verdiğimiz önemli bir misafirimiz var. Kendisi ne kadar Şanlıurfalıysa, o kadar da Adıyamanlıdır. Kendisine hoş geldin diyor, en içten sevgilerimizi iletiyoruz” dedi. Daha sonra konuşan AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın ise; “Adıyaman’daki bu coşkuyu, bu heyecanı gördükçe bizler daha çok coşuyoruz. Almış olduğumuz bu sorumluluk, sırtımızda önemli bir yüktür. Sizin bu gayretleriniz, bu dualarınız, bu destekleriniz bizi size hizmetkâr kılmaya mecbur ediyor. Rabb’im utandırmasın inşallah. Bugün gerçekten çok aziz, çok değerli bir misafirimiz var. Her zaman dua ve destekleriyle bizimle beraber olan, bölgemizin sevilen, sayılan çok değerli büyüğümüz Şanlıurfa Milletvekilimiz Sayın Mehmet Kasım Gülpınar aramızdadır. Kendisine hoş geldin diyoruz. Sağ olsunlar sabahın erken saatlerinde ilimize geldiler. Kendisiyle beraber bugün Kâhta’ya, İnlice’ye, Samsat’a, Geller’e gittik. Gittiğimiz her yerde bizi bağrına bastılar, kucak açtılar, sevgi seli oluşturdular. Buradan herkese teşekkür ediyorum. Bu saatlerde ise seçim irtibat büromuza teşrif etti. Şu an aramızda kendisi. Bu bir dava şuurudur. Bu bir dava bilincidir. Bu bir hizmet aşkıdır. Bu insanımıza olan sevdamızdır. Davamız hak olduğu için, alnımız ak olduğu için, partimiz ak olduğu için Kasım Bey aramızda ve beraberce çalışıyoruz. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum. Ama özellikle gözleri olup görmeyenler, kulakları olup duymayanlar bugünkü bu tabloyu görsünler, bu sesimizi duysunlar.”

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar ise şöyle konuştu:

“Türkiye’nin üzerinde oynan oyunlar, Başbakanı devirme ve AK Parti’yi iktidardan uzaklaştırma gibi planlar Allah’ın izniyle tutmayacak. Sizlerin bu gücüyle, sizlerin bu kuvvetiyle, sizlerin bu aşkıyla, bu şevkiyle Ak parti’ye hiç kimsenin gücü yetmeyecek. Yapılan bunca planların hiçbirisi tutmayacak. 30 Mart’ta muhalefet partilerin hepsi sandığa gömülecek inşallah. Adıyaman’ı sabahtan beri geziyorum. Tabi biz bunu Allah rızası için yapıyoruz. Allah rızası olduktan sonra bırakın Geller’in dağlarını, Allah’ın izniyle Everes’e bile yalınayak tırmanırız. Eğer bu parti çatısı altında birleşmişsek, Sayın Başbakanla birlikte eğer hareket etme kararı almışsak bu hiçbir makam ve mevki beklentisi olmadan, tamamen Allah rızasına kavuşabilmek içindir. Bizler için siyaset bir makama-mevkie ulaşabilme aracı değil, bilakis Allah’ın rızasına en kolay yoldan, en süratli yoldan ulaşabilme yoludur. Tabi bugün çok fazla yorulduk. Ben sizleri de çok fazla yormak istemiyorum. Burada çok fazla izdiham var. AK Parti belediyeciliğine sizlerin yok demeyeceğini çok iyi biliyorum. Sizler zaten böyle bir şeye asla müsaade etmeyeceksiniz. Adıyaman halkı her zaman doğruyu yanlıştan ayırt edebilmiştir. Her zaman doğru yolu görebilmiştir. Adıyaman’ın bu konuda Allah’a şükür hiçbir sıkıntısı yok. Zaten bu manzara sizlerin buna ne kadar hazır olduğunu gösteriyor. Fakat bizim bu dönemde parti olarak Sayın Başbakanımızın liderliğinde zalimlere karşı bir mücadelemiz var. Türkiye üzerinde emelleri olan, Türkiye’nin bölünüp parçalanmasını, küçülmesini isteyen zalim bir tayfa var ve bunu zaten siz biliyorsunuz. Dış güçlerin desteğiyle bu zalimlere karşı bir mücadelemiz var. Türkiye’nin üzerinden her türlü oyun oynanırken, bizim zaten buna sessiz kalmamız, yerimizde oturmamız mümkün değil. Bunun için bu akşam buradayız. Adıyaman’ı gezmeye devam edeceğiz. Çalışmaya 30 Mart sabahına kadar devam edeceğiz. Bizde kuru gürültüye yer yok. Başkaları konuşur, dedikodu yapar, kuru gürültü yapar. Ama biz icraat yaparız. Bizde icraat var. İcraatlara devam etmek için inşallah 30 Mart’tan sonra da yolumuza devam edeceğiz.”

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2014, 15:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195