Title of a News Article

Gülpınar çalışmalarını sürdürüyor

Gülpınar çalışmalarını sürdürüyor
banner206
 AK Parti Şanlıurfa Milletvekili AB Uyum Komisyonu Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, genellikle Siverek ilçesinde olmak üzere il genelinde 24 Haziran seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 
AB Uyum Komisyon Başkanı Şanlıurfa Milletvekilimiz Mehmet Kasım Gülpınar, beraberinde Siverek ilçe Başkanı İlhan Çelik ve bazı partililerle ile birlikte Şair İbrahim Rafet esnafını ziyaret edip 24 Haziran seçiminin önemini anlatı. 
TBMM Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, seçime kadar herkese ulaşacaklarını ve Türkiye'nin geleceği için çalışmaya devam edeceklerini belirterek, “Allah tüm ülkemizin yardımcısı olsun. Bu süreci inşallah sağ salim atlatarak, 24 Haziran’da tüm Şanlıurfalılar olarak yüzümüzün akıyla bu süreçten çıkarız” dedi. 
“Kimse makamına, mevkisine güvenmesin. Padişahlık bile göz kapatana kadardır” diyen AK Vekil Gülpınar, yolda karşılaştığı ve hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen gençleri de kırmadı ve fotoğraf çektirdi.
Şeytan Küçesi esnafını da ziyaret eden Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar, seçim gezilerinin sonunda, akşam saatlerinde de Seçim Bürosunu ziyaret ederek orada bulunanlarla sohbet ediyor. 
AK Vekil Gülpınar, “Eyyubiye ilçemizdeki Seçim Büromuz halka açılmıştır. Hayırlı olsun inşallah” diyerek sevenlerini ve AK Parti sevenlerini Seçim bürosuna davet etti.
Özellikle gençlerin gönlünde taht kurmuş olan Şanlıurfa Milletvekili Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı 27. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayımız Mehmet Kasım Gülpınar, seçim gezilerini sürdürürken yaklaşan iftar vaktinde vatandaşların arasına katılarak birlikte iftar etti.
Siverek ilçesinde AK Parti binasına da geçen AK Vekil Gülpınar, parti binasındaki vatandaşlarla ile bir araya gelip sorunlarını dinledi.
Her gittiği yerde sıcak ilgiyle karşılaşan AB Uyum Komisyonu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Gülpınar, Kanaat Önderi Şeyh Cemil Aydın'ı da ziyaret ederek bir süre karşılıklı sohbet edip, fikir alışverişinde bulundular.


Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2018, 23:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195