Title of a News Article

Gülpınar seçimin önemine değildi. ..

.

Gülpınar seçimin önemine değildi. ..
banner206

 Gülpınar seçim gezisini sürdürüyor;


“Geleceğimiz için seçim çok önemli”

 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, beraberinde Siverek Belediye Başkanı Av. Resul Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı İlhan Çelik, Belediye Meclis Üyeleri ve İlçe teşkilat üyeleriyle birlikte seçim gezilerini sürdürüyor. AK Vekil Gülpınar, her gittiği yerde, AK Parti icraatlarını hatırlatarak seçimin geleceğimiz için çok önemli olduğunu söyledi.

 

7 Haziran Genel Seçimler çerçevesinde mümkün olduğunca seçim bölgesi başta olmak üzere il geneline, hatta komşu illere bile giderek AK Parti icraatlarını anlatıp destek ve dua isteyen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, Küfri Mahallesini ziyaret ettiler. Daha sonra Kanlıkuyu Seçim Bürosu, Sislice (Büxçık) Mahallesini ziyaret ederek seçimlerde oylarını AK Partiye vermelerini, çünkü siyasi ve ekonomik istikrar olmadığı sürece çocuklarımızın geleceğinin de tehlikeye gireceği, Türkiye’nin büyümesini istemeyen dış güçlerin desteğiyle sözde muhalefet partilerin “sırf AK Parti kazanmasın, Tayyip Erdoğan ve arkadaşları gitsin de ülkemiz batsa da çok önemli değil’ zihniyetiyle sadece kendilerini düşünerek AK Parti karşısında birlikte hareket ettikleri ve milleti aldattıkları anlatılarak onun için seçimin çok önemli olduğu belirtilerek ve herkesin AK Partiye destek olması ve dua etmesi istendi.

 

Beraberinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Siverek Belediye Başkanı Av.Resul Yılmaz, İlçe Başkanı İlhan Çelik ve bazı Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Narlıkaya Mahallesini ve Eşme (Axşun) Mahallesini de ziyaret ettiler, misafirperverliğinden dolayı AK Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Nusret Tüysüz'e de teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2015, 12:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195