Title of a News Article

Gülpınar teşekkür etti

 Gülpınar teşekkür etti
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından dün açılışı yapılan Nissibi Köprüsü’nün Doğu ile Batı arasındaki iletişim bağını kuvvetlendireceğini söyledi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar,  Türkiye’nin 3. büyük asma köprüsü olan Nissibi Köprüsü’nün açılışına katılan yaklaşık 30 Bin Siverekliye teşekkür etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan Nissibi Köprüsü’nün Adıyaman-Kahta-Siverek-Diyarbakır'ı birbirine bağlayacağını belirten Gülpınar, “Eskiden Türkiye’den temeller atılırdı, inşaatler bitirilemezdi. Ancak AK Parti iktidarı döneminde ne söz verildiyse bunlar bir bir yerine getiriliyor. Bunlardan birisi de Nissibi Köprüsü’dür. Dönemin Başbakanı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla başlayan Nissibi Köprüsü, 3 yıl gibi bir zamanda tamamlandı. 80 Milyon TL'ye mal olan Nissibi Köprüsü, Batı ile Doğu arasındaki bağı kuvvetlendirecektir. Turizm ve ekonomiye de büyük katkıları olacaktır” şeklinde konuştu.

Bu arada Nissibi Köprüsü’nün açılışına Gülpınar’ın yanı sıra AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Yıldız Konal Süslü, AK Parti Siverek İlçe Başkanı İlhan Çelik de katılmıştı. 

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2015, 14:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
halk
halk - 9 yıl Önce

iyi yağ yapıyor

helal sana

SIRADAKİ HABER

banner195