Title of a News Article

Gündoğdu'ya önemli görev

.

Gündoğdu'ya önemli görev
banner206
 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi eski Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müşteşar Yardımcılığı görevine atandı.

Balamir Gündoğdu kimdir?
1966 yılında Tokat´ta doğdu. 1987 yılında lisans eğitimini Afyon İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümünde tamamladıktan sonra, sırası ile Gazi Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü Maliye Bölümü ve Türkiye Orta Doğu ve Amme İdaresi Enstitüsü (TODAİE),Kamu Yönetimi bölümünde yüksek lisansını tamamlamıştır. 
Kamu görevine 1990 yılında İçişleri Bakanlığı denetim elemanı olarak başlayan GÜNDOĞDU, halen İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Başkontrolörü unvanıyla çalışmakta ve yerel yönetimler üzerinde teftiş, inceleme, araştırma ve soruşturma yetkisine sahiptir. 2004 - 2009 yılları arasında geçici görevle Altındağ Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevini başarıyla ifa ettikten sonra 2009 yerel seçimleri ile birlikte yine geçici görevle Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevine getirilmiştir. Daha sonra 2014 yerel seçimler sonucunda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik görevine getirilmiştir. Gündoğdu, daha sonra görevinden ayrılmıştı.
İçişleri Bakanlığının oluşturduğu komisyonlarda aktif olarak görev alan Balamir GÜNDOĞDU, "İl Özel İdaresi Bütçe ve Muhasebe Sistemi" adlı kitabını da 1998 yılında yayınlamıştır. Bunun yanında ulusal dergilerde kamu yönetimi ve yerel yönetimle ilgili makaleleri bulunup, birçok seminere konuşmacı olarak katılmıştır. Ayrıca 2002 - 2004 döneminde TBMM ve KİT komisyonunda iki yıl boyunca raportör olarak görev yapmıştır. İçişleri Bakanlığı yerel yönetimler reformu yasa tasarılarına ilişkin komisyonlarında görev almıştır. Yurtdışı projelerinde de koordinatör olarak görev almış olup bu projeler sırası ile şunlardır; STOP, FACE, TUSEPART, TUSUNET.
Evli ve 2 çocuk babası olan Balamir GÜNDOĞDU iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2016, 20:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195