Title of a News Article

Güneş, 'Çanakkale Zaferi Kahramanlık Destanıdır'

Güneş, 'Çanakkale Zaferi Kahramanlık Destanıdır'
banner206

MHP Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 106’ncı yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Çanakkale’de vatan uğruna şehit düşen tüm şehitleri rahmet ve minnetle anan MHP İl Başkanı Mahmut Güneş, Çanakkale Zaferi’nin bir kahramanlık destanı olduğunu söyledi.

MHP Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 106’ncı yıldönümünü kutladı. 106 yıl önce Çanakkale’de bu milletin bağımsızlık için topyekûn direndiğini söyleyen Başkan Güneş, bu zaferin tüm dünyaya gösterildiğini kaydetti.

 “Bu Milletin neler başarabileceğini merak edenler, Çanakkale Zaferine baksınlar. Tam 106 Yıl önce aldığımız Çanakkale Deniz Zaferi, Türk milletinin gücünü dünyaya göstermiştir. Bu zafer, tarihe altın harflerle yazılan bir zaferdir. Tarihimizin şanlı ve destansı savaşlarından biri olan Çanakkale Zaferi, Türk milletinin bağımsızlık ve egemenlik için verdiği amansız ve kahramanlıklarla dolu bir destandır. Atalarımızın bize bıraktığı bu mirasa en iyi şekilde sahip çıkmalı, üstümüze düşen tüm hizmetleri yerine getirmeliyiz. Ben bu duygu ve düşüncelerle, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 106’ıncı yıldönümünü kutluyor, Çanakkale’de vatan uğruna şehit düşen tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195