Title of a News Article

Güneş, muhacir akrabalarını unutmadı

Güneş, muhacir akrabalarını unutmadı
banner206
Şanlıurfalı işadamı Maruf Güneş, Türk Kızılay’a ve 9 Kırsal mahallelere yaptığı yardımların ardından 250 muhacir akrabasına gıda kolisi yardımında bulundu.

Şanlıurfalı İşadamı, Galatasaray Genel Kurulu üyesi, Eski Şanlıurfaspor İcra Kurulu Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş, koronavirüsle mücadele edilen günlerde ve ramazan ayı nedeniyle ihtiyaç sahibi aileleri unutmadı.


Urfalı İşadamı Güneş, geçtiğimiz günlerde 1093 haneden oluşan 9 köyde yaşayan vatandaşlara ve Türk Kızılay’ına yardımda bulunmuştu.

Özellikle koronavirüs döneminde işten çıkarılan, ekonomik sıkıntılar yaşayan, durumu kötü ailelere destek olan Güneş, bu süreçte aileleri yalnız bırakmayarak destek oldu.

Güneş örnek bir harekete imza atarak, koronavirüsle mücadele edilen günlerde ve ramazan ayına sayılı günler kala 250 muhacir akrabasına kuru gıda yardımında bulundu. Yardım kolileri Muhacirler Derneğine getirilerek oradan dağıtıldı.

Yardım alan aileler İş insanı Maruf Güneş’e teşekkürlerini sunarak bu zor günde yanlarında olduğu için minnet duyduklarını ifade ettiler.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2020, 18:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195