Title of a News Article

Güneş'ten anlamlı Ramazan Bayramı mesajı...

Güneş'ten anlamlı Ramazan Bayramı mesajı...
banner206

Şanlıurfalı genç İş adamı Maruf Güneş, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayarak tedbirlerin elden bırakılmadığı bir bayram geçirmeyi ümit ediyoruz dedi. 

Şanlıurfalıların yakından tanıdığı genç iş adamı Maruf Güneş, Hüzünlü bir Ramazan ayını geride bıraktıklarını ifade ederek yayımladığı mesajında şunları söyledi;

"Dünya olarak bir salgınla mücadele ediyoruz. Ne yazık ki günde yüzlerce insan hayatını kaybediyor. Can kayıpları ülkemizde de yaşanıyor. Devletimizin almış olduğu kararlar neticesinde uygulanan tedbirlerle sağlığımızı korumaya çalışıyoruz. Hüzünlü bir Ramazan aynı geçirdik. Gönül isterdi ki önceki ramazanlar gibi sofralarda kalabalık bir şekilde buluşmak ve paylaşmak olsun. İnsan olarak birbirimize vermiş olduğumuz değerli aldığımız tedbirlerle duymaya çalışıyoruz. Sosyal mesafeli maskeli günleri geride bırakmak için tedbiri elden bırakmamamız gerekiyor. Bu bayramımızı evde geçireceğiz, Kurban Bayramımıza da iple çekiyor, özlemle bekliyoruz. İnşallah bu salgın bitecek ve normale geri döneceğiz. Kucaklaşmanın değerini bugünlerde daha çok iyi anlamış bulunmaktayız. Rabbim inşallah güzel günleri pek yakında bizlere göstecektir. Millet olarak, devletimizin tedbirlerine uymak zorundayız. Bu bayramı evde geçiriyoruz, bir daha ki bayramlara ulaşmak için. Bu duygu düşüncelerle Urfalı hemşerilerim başta olmak üzere tüm İslam aleminin mübarek Ramazan bayramını kutluyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Hayırlı Bayramlar.."

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2020, 13:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195