Title of a News Article

Güneş’ten taraftara çağrı!

 Güneş’ten taraftara çağrı!
banner206

Şanlıurfaspor Sportif İşler Sorumlusu Maruf Güneş, Şanlıurfaspor’un Pazartesi günü oynayacağı Balıkesirspor maçıyla ilgili taraftara çağrıda bulunarak, tüm taraftarları destek vermeye davet etti.

Şanlıurfaspor Sportif İşler Sorumlusu Maruf Güneş, Pazartesi günü oynayacakları Balıkesirspor’u yenerek galibiyet serisi yakalamak istediklerini belirtti. Şanlıurfaspor’un son haftalarda istediği puanları alabildiğine dikkat çeken Güneş, “Teknik heyetimiz ve futbolcularımızın gayreti sonucunda bir çıkış yakaladık. Bu çıkışımızı Balıkesirspor karşısında da göstermek istiyoruz” dedi.

Balıkesirspor’un çok güçlü olduğunu ve şampiyonluk için mücadele ettiğine de vurgu yapan Güneş, “Rakibimizin durumu kesinlikle bizi ilgilendirmiyor. Biz 1461 Trabzon’u nasıl yendiysek bu maça da galibiyet için çıkacağız. Bu maçtan da 3 puanla ayrılıp iyi gidişatımızı sürdürmek istiyoruz. Balıkesirspor ile birlikte kalan maçlarımızı da en iyi sonuçlarla kapatıp, ligi iyi bir yerde kapatmayı arzuluyoruz ” diye ifade etti.

 

“Taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz”

Şanlıurfaspor Sportif İşler Sorumlusu Maruf Güneş, taraftara da çağrıda bulunarak, “Bu zorlu maçta tüm taraftarlarımızı tribünlerde görmek istiyoruz. Bugüne kadar bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımızı Balıkesirspor maçında da takımımıza destek vermeye davet ediyoruz. Taraftarlarımızın 90 dakika boyunca vereceği destekle Balıkesir maçını kazanmak istiyoruz” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2014, 10:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195