Title of a News Article

Gürgür İçin çalışmalar başlatılacak

Atatürk Barajı yapılmadan önce ilçenin en canlı ve doğal tatil bölgesi olan GÜRGÜR’ün canlandırılması için çalışmalar başlatılacak.

Gürgür İçin çalışmalar başlatılacak
banner206
 

Hilvan’ın 10 Km batı kesiminde bulunan ve çok eski bir yerleşim bölgesi olan GÜRGÜR,  GAP projesinin hayata geçmesiyle beraber baraj suları altında kaybolmuştu. Ekolojik bitki örtüsüyle, doğal havuz ve tertemiz sularıyla beraber tarihi mağaralarıyla bölgenin en çok yerli turist çeken bölgesi olan GÜRGÜR’ün yeniden bölgenin cazibe merkezi haline getirilmesi için en kısa zamanda çalışmalar başlanacağı belirtildi.

 

Hilvan’a bağlı GÜRGÜR bölgesinde inceleme yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ile Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, GÜRGÜR’ü yeniden canlandırmak ve yerli turistin gözdesi haline getirmek için ortak proje hazırlayıp en kısa zamanda hayata geçireceklerini ifade etti.

 

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2015, 21:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
YOLCU
YOLCU - 9 yıl Önce

gürgür şanlıurfa büyükşehir belediye başkanı celalettin güvenç ile hilvan belediye başkanı aslan ali bayık, gürgürü birakin hilvana bakin suyu nezaman gelecek bundan haber verin.

SIRADAKİ HABER

banner195