Title of a News Article

Gürses'in Eşine Ağır Suçlama

Gürses'in Eşine Ağır Suçlama
banner206

Sibel Can ve Muhterem Nur arasındaki tartışmaya Burhan Bayar da katıldı. Bayar, Muhterem Nur'a "baba öldüğünün ertesi günü Unkapanı'na gelen kimdi?" diyerek çıkıştı.

Ünlü şarkıcı Sibel Can ile Müslüm Gürses'in hayat arkadaşı Muhterem Nur arasında doğan polemiğe ünlü besteci Burhan Bayar da katıldı.

 

"SİBEL CAN REKLAM YAPMASIN"

Sibel Can'ın "Arabesque" albümüyle ilgili açıklaması, Muhterem Nur'dan tepki gördü. "Müslüm Gürses sağlığında o şarkıları birlikte okuyalım demişti" diyen Can'a "Gürses adıyla reklam yapmasın" karşılığını veren Nur, yeni bir polemik başlattı. Tartışmaya Burhan Bayar da katıldı.

 

"UNKAPANINA GELEN KİMDİ?"

Bayar, Muhterem Nur'a Facebook üzerinden seslendi: "Muhterem Nur Abla, 'Sibel Can, Müslüm Gürses'in adını kullanıp prim yapmasın' demiş. Aslında hatıralara saygımdan konuşmuyorum ama baba öldüğünün ertesi günü 'Baba Şarkılar' anlaşması için Unkapanı'na gelen kimdi? Konuşacak çok şey var da mahşerde inşallah."

 

"BEN DAHA ÖLMEDİM"

Tartışmanın büyümesi üzerine Muhterem Nur, telefonla 'Söylemezsem Olmaz'a bağlanarak şunları söyledi: "Herkes Müslüm Gürses'in adını kullanıyor, iyi de ben daha ölmedim, bana neden danışılmıyor? Ben de Sibel'i beğeniyorum ayrıca."

 

Haberler.com

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2016, 11:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195